Als geloofwaardigheid in de politiek telt, kan Rutte niet opnieuw premier worden

Zouden de lijsttrekkers uit de Tweede Kamer zich niet eens moeten bezinnen op de dreigende onzuiverheid dat Rutte opnieuw minister-president van ons allen wordt? “Vertrouwen” is immers de politieke pasmunt bij uitstek. Als de overgrote meerderheid van de Nederlanders Rutte als regeringsleider niet vertrouwt, hoe schep je dan als nieuw kabinet nog draagvlak voor toekomstige ingrepen?

Lees verder op Communicatie Online

Offerte & Contact
Ton Planken
Hij is zijn geld absoluut waard. Hij adviseerde ons in die Marokkanen-hype een zodanig plan van aanpak aan de 4 betrokken ministers te presenteren, dat we in een bredere categorie van gemeenten met vergelijkbare problemen zouden vallen. Dat heeft ons miljoenen aan extra steun uit Den Haag opgeleverd.
W. Cornelis, Burgemeester Gouda (2012)
Ik heb je advies gevolgd: Niet met meel in de mond praten. Heb het slechte nieuws gemeld. Verassend hoe mijn openheid gewaardeerd wordt (krijg dagelijks feedback hierover). Ondanks het feit dat het bedrijf door een spannende periode gaat. Nogmaals dank voor je training!
CEO die reorganisatie moest aankondigen, Groot technisch bedrijf (december 2016)
Veel respect en waardering voor de heldere en kritische noot die je bij mijn CV plaatst. Hartelijk dank voor je positieve en constructieve, wederom leerzame bijdrage.
Bankmanager die zich voorbereidde op sollicitatie, (maart 2016)